De Hoedbouw Groep

 

Hoedbouw B.V.

 

Specialist in nieuwbouw en grootschalige renovaties. Wij realiseren uiteenlopende bouwprojecten, zoals luxe villa’s, appartementencomplexen en moderne retail projecten.

Wij kunnen het totale bouwproject begeleiden, beschikken over een ruime werkplaats en een vast team vakkundig personeel. ​Hoedbouw staat voor efficiency in tijd en geld door optimale samenwerking met bouwpartners en goede coördinatie op de bouwplaats. Wij staan garant voor de kwaliteit van het totale project.

Vvasto

 

Vvasto is uw creatieve en duurzame partner bij de ontwikkeling van particuliere en zakelijke huisvesting.

Wij ontwikkelen zowel in eigen beheer als in samenwerkingsverband. Daarbij staan de eisen en wensen van onze opdrachtgever altijd centraal en hebben wij een tevreden eindgebruiker als doel. Samen met Hoedbouw hebben wij alle disciplines in huis om van uw project een succes te maken. Heeft u plannen of ideeën, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

helemaal-hout.nl

 

Met een op maat gemaakte houten overkapping van helemaal-hout.nl verlengt u het buitenseizoen.

Voor zowel particulier als projectmatig creëren wij sfeervolle en comfortabele buitenverblijven, waarbij we robuuste en duurzame houtsoorten gebruiken, zoals Eiken en Douglas. Wilt u een aan huis gebouwde veranda, een vrijstaande tuinkamer, tuinhuis of carport: onze bouwwerken worden toegepast in allerlei situaties. Wij adviseren u graag bij uw plannen.