Werken bij Hoedbouw

Hoedbouw bestaat uit een hecht team van ongeveer 25 vakmensen. Een perfecte mix van starters en ervaren krachten. Allemaal betrokken, loyaal en enthousiast. Wij communiceren open en direct met elkaar. En we werken allemaal keihard. Wij zien kansen en gaan ervoor. Pak jij deze kans?

Ben jij op zoek naar een uitdagende job als werkvoorbereider renovatie? Solliciteer dan snel naar deze functie bij het leukste bouwbedrijf van het Westland!

Ben jij een zelfstandige timmerman? Wil je meewerken aan de mooiste projecten in de regio? Dan zoeken wij jou!

​Vacature stage ​calculator/werkvoorbereider

Volg jij de opleiding Bouwkunde en zoek je een stageplek? Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben regelmatig een stageplaats op de afdeling Calculatie/Werkvoorbereiding beschikbaar. Ben je enthousiast en wil je veel leren? Solliciteer dan meteen! Stuur je cv met motivatie naar info@hoedbouw.nl.

Vacature leerling timmerman

Volg jij de opleiding Timmerman BBL2 of Allround Timmerman BBL3 of wil je deze opleiding gaan doen en zoek je een leerwerkplek? Wij zijn erkend leerbedrijf en bieden je graag de mogelijkheid bij ons praktijkervaring op te doen. Ben je enthousiast en wil je veel leren? Solliciteer dan meteen! ​Stuur je cv met motivatie naar info@hoedbouw.nl.

Bedrijfsfilm

Wil je alvast zien hoe het er bij ons op de bouw aan toe gaat? Bekijk dan onze film!

Team Hoedbouw

Join the team!