Zo werken wij

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Daarom werken wij elke keer weer anders. De wens en het doel van de klant staan altijd centraal.

Hoedbouw denkt mee in praktische oplossingen en zorgt dat deze gerealiseerd worden.

Advies

Met onze ervaring in beproefde bouwmethoden, maar ook met innovatieve ideeën helpen wij u graag in de goede richting. Vervolgens zoeken wij in overleg een architect of bouwkundige die de plannen op detailniveau uit kan werken. Kleine verbouwingen tekenen wij zelf uit. Ook het aanvragen van vergunningen kunnen wij verzorgen.

Slimme samenwerking

Wij kunnen het totale project begeleiden, van idee tot en met afbouw. ​Hoedbouw beschikt over een ruime werkplaats en een vast team vakkundig personeel. ​Hoedbouw staat voor efficiency in tijd en geld door optimale samenwerking met bouwpartners en goede coördinatie op de bouwplaats. Wij gaan garant voor de kwaliteit van het totale project.

Transparantie

Transparantie vinden wij belangrijk. Daarom kunnen wij met een open begroting werken: een exact overzicht van de kostenopbouw van uw project. In de aannemingsovereenkomst maken we daarna heldere afspraken over het project, de stelposten, de betalingstermijn, de algemene voorwaarden en de afwikkeling van het meer- en minderwerk.